Nyheter

Sigill

28 maj, 2024

Infart avstängd 28 Maj

Den 28 maj kommer infarten till golfklubben vara avstängd då den asfalteras om. Denna dag kommer man behöva köra in, även cykel, via Tippvägen.

Pine Restaurant – Nycklarna överlämnade

Efter 13 månaders intensivt arbete nådde Kristianstads Golfklubb & Destination en betydande milstolpe när nycklarna till den nybyggda Pine Restaurant överlämnades. Den nya restaurangen, som kännetecknas av sin unika arkitektur och noggrant utvalda material, markerar starten på en ny era för klubbens gastronomiska erbjudande och lovar att bli en central mötesplats för medlemmar och besökare.
Pine Restaurant interiör

3 maj, 2024

Nyheter om Pine

Håll er uppdaterade om vår nya restaurang Pine. Här hittar du allt du vill veta inför vår öppning nu i juni 2024. Under ledning av den hyllade kocken Daniel Müllern, erbjuder Pine Restaurant en unik miljö för både avkoppling och firande. En plats för alla.

1 maj, 2024

Sommar- och spelgolfskola 2024

Nu är det äntligen dags att anmäla sig till våra populära Sommargolfskolor och Spelgolfskolor. Sommargolfskolan erbjuder juniorer mellan 8-15 år att vara med i veckoträning med möjlighet att ”levla” sig ner till ”Grönt kort” eller lägre handicap .Spelgolfskolan är för dig som är 11 år eller äldre (född -13 eller tidigare) och har hcp 30 eller lägre.

23 april, 2024

Kristianstads Golfklubb & Destination hälsar med stor glädje årets FEGGA-studenter välkomna

Kristianstads Golfklubb & Destination är stolta över att återigen få hälsa årets FEGGA-studenter välkomna till vår anläggning för ännu ett spännande läsår. Med en unik kombination av praktisk erfarenhet och omfattande utbildningsprogram strävar vi efter att erbjuda en berikande och givande miljö för blivande greenkeepers från hela Europa.

5 februari, 2024

Nytt koncept – Juniorträning 2024

Nu är det snart dags att dra i gång 2024-års juniorträning. Vårt mål är att alla ska trivas och utvecklas både som golfare och som individer. Hos oss ska man känna glädje och trygghet och vår ambition är att alla ska få träna så mycket man vill. Nytt för i år är att vi har paketerat vårt träningskoncept där vi ger alla möjlighet välja hur mycket man vill träna beroende på intresse samt hur mycket tid man vill lägga på golfen. Alla paket är på olika nivåer och intill varje nivå finns en rekommendation för vilka de olika paketen riktar sig till. Alla gruppträningar är ledda av våra duktiga PGA-tränare Robban & Sara.
Daniel Müllern till Pine Restaurant

7 december, 2023

Hälsar prisbelönt kock Daniel Müllern från restaurang Tumült i Ystad välkommen

Kristianstads Golfklubb & Destination är stolta över att få presentera Daniel Müllern som vår nya kreativa ledare när det gäller vår stora satsning på mat och dryck. Med ett spännande år framför oss, inklusive färdigställandet av vår nya restaurang och övertagandet av Åhus Gästgivaregård, är vi oerhört glada och entusiastiska över att ha Daniel med oss och låta honom sätta sin egen unika prägel på våra verksamheter tillsammans med övrig personal.

16 juni, 2021

Laddboxar för elbilar

Vi kan glatt informera att vi numera har installerat 4st laddboxar på anläggningen.

28 november, 2023

Kristianstads Golfklubb förvärvar Åhus Gästgivaregård

Kristianstads Golfklubb & Destination är glada att meddela förvärvet av Åhus Gästgivaregård. Förvärvet ger Kristianstads Golfklubb & Destination en betydande möjlighet att expandera och investera ytterligare i Åhus samtidigt som man välkomnar besökare till en förbättrad upplevelse i regionen. Förvärvet kommer att ge nya möjligheter och fördelar för alla inblandade.