Sigill

5 februari, 2024

Nytt koncept – Juniorträning 2024

Nu är det snart dags att dra i gång 2024-års juniorträning. Vårt mål är att alla ska trivas och utvecklas både som golfare och som individer. Hos oss ska man känna glädje och trygghet och vår ambition är att alla ska få träna så mycket man vill.

Nytt för i år är att vi har paketerat vårt träningskoncept där vi ger alla möjlighet välja hur mycket man vill träna beroende på intresse samt hur mycket tid man vill lägga på golfen. Alla paket är på olika nivåer och intill varje nivå finns en rekommendation för vilka de olika paketen riktar sig till. Alla gruppträningar är ledda av våra duktiga PGA-tränare Robban & Sara.

Oavsett vilket paket man väljer så kommer man att hamna i rätt kunskapsnivå när det gäller gruppträningen så att man får rätt sparring med sina kompisar.

 

För mer info & anmälan – Klicka här

Tillbaka till nyheter