Sigill

7 december, 2023

Hälsar prisbelönt kock Daniel Müllern från restaurang Tumült i Ystad välkommen

Kristianstads Golfklubb & Destination är stolta över att få presentera Daniel Müllern som vår nya kreativa ledare när det gäller vår stora satsning på mat och dryck. Med ett spännande år framför oss, inklusive färdigställandet av vår nya restaurang och övertagandet av Åhus Gästgivaregård, är vi oerhört glada och entusiastiska över att ha Daniel med oss och låta honom sätta sin egen unika prägel på våra verksamheter tillsammans med övrig personal.

Daniel kommer att bidra med en fantastisk erfarenhet till vår anläggning. Med rötterna i Skåne betraktas Daniel Müllern som en av Sveriges mest prisbelönta kockar. Hans kulinariska resa startade vid 16 års ålder, och sedan dess har hans passion för matlagning bara blivit starkare.

Daniel har deltagit i flera prestigefyllda tävlingar, med framstående prestationer inklusive final i Tävlingen Årets Kock både 2015, 2016 & 2019. Han fängslade den svenska TV-publiken när han gick segrande ur Kanal 5 Köksmästarna år 2014. Dessutom blev han en favorit i TV4:s Kockarnas Kamp år 2016 och i årets upplaga knep han en ärofylld andra plats.

Daniel brinner framför allt för sina råvaror och har enastående närvaro i köket. 2019 tog han beslutet att lämna sitt framstående restaurangprojekt, Villa Strandvägen i Ystad, efter tre framgångsrika år för att spendera mer kvalitetstid med sin familj och göra gästframträdanden på sina vänners restauranger runt om i landet. 2023 öppnade han restaurangen Tumült tillsammans familjen Antonsson som idag lockar gäster från hela södra Sverige.

Inför sommaren 2024 kommer Daniel se till att sätta Kristianstad Golfklubb & Destination på kartan när det gäller gastronomin. Denna sammanslutning kommer garanterat att ge ännu mer kulinariska höjdpunkter till Åhus.

Kristianstads Golfklubb & Destination är hedrade över att ha Daniel Müllern som vår nya kreativa ledare. Med hans exceptionella färdigheter, passion för matlagning och omfattande erfarenhet är vi övertygade om att han kommer ta våra matupplevelser till nya höjder.

Vi ber er att ge Daniel Müllern ett varmt och hjärtligt välkomnande när han påbörjar detta nya kapitel hos vår redan väl ansedda anläggning. Under tidig vår kommer vi presentera namn och koncept på vår nya restaurang. Mer information kommer löpande, följ oss på sociala medier för att hålla er uppdaterade.

Tillbaka till nyheter