Välkommen till Pine Restaurant

Din nya destination för utsökt mat och en oförglömlig upplevelse!

Sigill

Nu har vi öppnat, Välkomna till förstklassiga matupplevelser

Pine Restaurant utlovar en kulinarisk resa med skräddarsydda menyer av Daniel Müllern, som är anpassade för att tillfredsställa alla smaker.

Börja din upplevelse på Pine med en fantastisk middag, där varje rätt är noggrant utvald för att spegla både lokala och globala smaker. Njut av några goda drinkar i vår avslappnade lounge innan du tar del av de aktiviteter som Pine erbjuder. Oavsett om det är en konferens, ett storslaget företagsevent eller en intim familjesammankomst, är vår restaurang den perfekta platsen.

För en mer privat upplevelse erbjuder vi vårt charmiga Chambre Separee rum. Dessa rum ger en exklusiv och avskild miljö, perfekt för mindre sammankomster eller affärsmöten där du kan styra över musiken, njuta av privat servering och en fantastisk utsikt.

Våra menyer

Chambre Separee

För en mer privat upplevelse erbjuder vi vårt charmiga Chambre Séparée rum. Dessa rum ger en exklusiv och avskild miljö, perfekt för mindre sammankomster eller affärsmöten där du kan styra över musiken, njuta av privat servering och en fantastisk utsikt.

Vår lounge

Vår lounge är mer än bara en plats för att avnjuta välkomponerade drinkar. Med sin stora granitbar utgör loungen en elegant mittpunkt där gäster kan umgås och njuta av en unik atmosfär. Det är den perfekta platsen för att koppla av efter en dag full av aktiviteter eller bara för att njuta av stundens lugn och ro.

Företagsevent och konferenser.

För ditt nästa företagsevent eller konferens erbjuder Pine toppmoderna faciliteter. Kombinera produktiva möten med en runda golf eller använd vår eleganta restaurang som bas för dina affärsaktiviteter. Vår inspirerande omgivning är den ultimata platsen för både arbete och nöje.

Skicka din förfrågan här

Fest och sammankomster.

Pine är den ideala platsen för att fira livets stora händelser. Vår skräddarsydda service och den vackra inramningen av lummig natur och elegant design skapar en perfekt atmosfär för din fest. Oavsett anledning till samlingen garanterar vi en oförglömlig upplevelse.

Skicka din förfrågan här

Halfway house

I vårt ”Halfway House” erbjuder vi ett omfattande utbud som sträcker sig från läckra fikapauser till smakfulla lunchalternativ. Däribland den klassiska svenska golffavoriten – korv med bröd. En inbjudande oas för att ladda upp med energi mitt i spelet eller för att snabbt tillfredsställa ditt behov av en snabbtugg när tiden är knapp.

Meny