Lediga tjänster

Vi söker alltid kompetent personal

Sigill

Vill du bli en del av vårt team, nedan ser du våra lediga tjänster.

Om du letar efter nya karriärmöjligheter och vill vara en del av vårt team, är du välkommen att söka. På Kristianstads Golfklubb & destination strävar vi alltid efter att hitta nya stjärnor som kan bidra till vår tillväxt och utveckling. Som en växande destination möter vi kontinuerligt nya utmaningar och möjligheter. Vi sätter fokus på att ge våra medlemmar och gäster en upplevelse som överträffar deras förväntningar. Vi värdesätter personal som är engagerade, professionella och har en passion för att skapa minnesvärda stunder för våra besökare. Vi strävar också efter att ge våra anställda möjligheter till karriärtillväxt och personlig utveckling.

Om du tycker om att arbeta inom servicebranschen och har erfarenhet inom golf eller turism, kan Kristianstads Golfklubb & destination vara rätt plats för dig att utvecklas och trivas. Vi letar efter personer som delar våra värderingar och är dedikerade till att göra vår destination till det bästa den kan vara.

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team, kolla in våra lediga tjänster och skicka in din ansökan.

Läs mer och ansök redan idag.

Lediga tjänster just nu.

Ekonomiassistent

Vill du bli en del av vårt team? Ta chansen att utveckla dina färdigheter som ekonomiassistent hos AB Kristianstads Golfbana. Ansök nu och få möjlighet att arbeta i en stimulerande och professionell arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu förstärkning till vår ekonomiavdelning. I denna roll kommer du att arbeta med ett brett spektrum av ekonomiuppgifter, inklusive men inte begränsat till:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar och utredningar
  • Kvittoredovisning
  • Löneadministration
  • Bistå vid månads- och årsbokslut
  • Allmän administration

Om dig

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av arbete med liknande roll, samt minst gymnasieutbildning inom ekonomi alternativt längre arbetserfarenhet. Vi tror att du är noggrann och strukturerad med en förmåga att se hur saker hänger samman. Du har goda kunskaper i Excel samt allmänt system kunnig, har du erfarenhet av FortNox är detta meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Om oss

AB Kristianstads Golfbana ligger i natursköna Åhus och är en del av en expansiv koncern som bedriver verksamhet inom golf, hotell och restaurang. Vi har de senaste åren genomgått en spännande utvecklingsfas med höga ambitioner och nu söker vi en driven och engagerad person som vill vara med på vår fortsatta resa framåt.

Rekryteringsprocess

Har vi fångat ditt intresse? Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@kristianstadsgk.com med rubriken ”Ekonomi 2024”. Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag.

Placeringsort:                            Åhus

Typ av anställning:                   Tillsvidare

Tillträde:                                     Efter överenskommelse

Sysselsättningsgrad:                 Kan diskuteras mellan 75-100%

Ansök jobbet