Nyheter om Pine

Din nya destination för enastående gastronomi i Kristianstad

Sigill
Pine Restaurant exteriör

Välkommen till Pine Restaurant

I juni 2024 öppnar vi stolt portarna till Pine Restaurant, beläget på Kristianstads Golfklubb, känd för sin hypermoderna anläggning och som en av Sveriges främsta golfbanor. Under ledning av den hyllade kocken Daniel Müllern, erbjuder Pine Restaurant en unik miljö för både avkoppling och firande.

Perfekt plats för alla tillfällen.
Börja din upplevelse på Pine med en fantastisk middag, där varje rätt är noggrant utvald för att spegla både lokala och globala smaker. Njut av några goda drinkar i vår avslappnade lounge innan du tar del av de aktiviteter som Pine erbjuder. Oavsett om det är en konferens, ett storslaget företagsevent eller en intim familjesammank mst, är vår restaurang den perfekta platsen.

För en mer privat upplevelse erbjuder vi även två charmiga Chambre Separee rum. Dessa rum ger en exklusiv och avskild miljö, perfekt för mindre sammankomster eller affärsmöten där du kan styra över musiken, njuta av privat servering och en fantastisk utsikt.

Daniel Müllern till Pine Restaurant

Förstklassiga matupplevelser

Pine Restaurant utlovar en kulinarisk resa med skräddarsydda menyer av Daniel Müllern, som är anpassade för att tillfredsställa alla smaker. Vår chef, känd för sin passion för kvalitet och innovation, förvandlar varje måltid till en minnesvärd upplevelse.

För att upptäcka mer om vad Pine  Restaurant har att erbjuda, läs mer här på vår hemsida som vi uppdaterar löpande och följ oss på sociala medier. Upplev gastronomisk perfektion och skapa minnen som varar vid Pine Restaurant, där vi erbjuder något för alla vid varje tillfälle.

Pine Restaurant interiör

Något för alla

Företagsevent och konferenser.
För ditt nästa företagsevent eller konferens erbjuder Pine toppmoderna faciliteter. Kombinera produktiva möten med en runda golf eller använd vår eleganta restaurang som bas för dina affärsaktiviteter. Vår inspirerande omgivning är den ultimata platsen för både arbete och nöje.

Skicka din förfrågan här

Fest och sammankomster.
Pine är den ideala platsen för att fira livets stora händelser. Vår skräddarsydda service och den vackra inramningen av lummig natur och elegant design skapar en perfekt atmosfär för din fest. Oavsett anledning till samlingen garanterar vi en oförglömlig upplevelse.

Skicka din förfrågan här

Avkoppling i vår lounge.
Vår lounge är mer än bara en plats för att avnjuta välkomponerade drinkar. Med sin stora granitbar utgör loungen en elegant mittpunkt där gäster kan umgås och njuta av en unik atmosfär. Det är den perfekta platsen för att koppla av efter en dag full av aktiviteter eller bara för att njuta av stundens lugn och ro.