Training & Fitting Studios

Utveckla din golf tillsammans med oss

Sigill

TrackMan 4

Vad är TrackMan 4?

TrackMan 4 (TM4) är ett revolutionerande träningshjälpmedel inom golfindustrin som nu anses standard ute på världens tourer och används flitigt av världens bästa spelare. Det som är unikt med TM4 är att den inte litar till bara en, utan två radar: en som fokuserar på att analysera bollen och en som fokuserar på klubban.

TrackMan är ett fantastiskt hjälpmedel både för instruktion och för custom fitting. TrackMan är golfindustrins mest avancerade radar.

Vi använder oss av TM4 under alla lektioner i våra Svingstudios då den även fungerar som vårt videoanalysverktyg. Vi kan välja hur vi använder systemet under lektionen, antingen bara som videoanalys, bara till TrackMan-siffror eller en kombination. Vi har dessutom möjlighet att skicka väldigt detaljerade rapporter och/eller screencasts från alla lektioner.

SAM Puttlab 6

SAM PuttLab är världens mest exakta och omfattande puttanalys- och träningssystem. Den analyserar alla viktiga parametrar för din puttning och visar resultaten i grafiska rapporter som är lätta att förstå. Analysen avslöjar även de minsta detaljerna i dina rörelser och låter dig utveckla förbättringar och träningsstrategier.

Med hjälp av ultraljud och algoritmer genererar SAM PuttLab 41st olika mätvärden som avslöjar hur du gör när du puttar, vad du behöver träna på och hur.
Med SAM PuttLab får du en rapport med dina värden och vi ger dig nyckeln i vad och hur du bör träna för att bli ännu bättre på puttning.

Custom fitting

Att spela med utrustning som är anpassad efter dina mått är avgörande för ditt spel. Utnyttja vår service gällande skräddarsydda klubbor.