PT Golf

Att träna i grupp ger många mervärden, förutom golfutvecklingen får du möjlighet lära känna nya golfvänner. Vi hjälper dig att utveckla ditt golfspel och nå dina mål.
Vi utgår alltid från var du befinner dig just nu.

Under rådande omständigheter får vi tänka om för att på ett säkert sätt kunna fortsätta utveckla just din golf. Vi vill därför erbjuda er medlemmar PT Golf (Personlig träning och golf). Detta skulle kanske kunna liknas vid vanliga lektioner tänker ni, men det är ett koncept som innehåller en noggrann utvecklingsplan för just dig där du sätter målen och vi hjälper dig på vägen att nå dem.

Hur funkar PT Golf

I dessa Golfpaket som pågår under februari och mars träffas vi 5 tillfällen med en timma/gång och går igenom och tränar på de olika momenten för att göra din/er utveckling så bra som möjligt. Vi använder oss av Trackman/Video, Sams puttlab och olika rörlighetsövningar för att utveckla tekniken i de olika slagen. Vi börjar med en analys av nuläget för att se vart vi befinner oss för att sedan göra en plan för att utveckla din golf.

Pris & Anmälan

Du väljer om du vill göra detta privat eller tillsammans med en vän för att utvecklas och självklart väljer ni vilken tränare ni vill jobba med.

Pris en pers 2195 SEK eller två pers 2995 SEK par.
Kursperiod:  vecka 5 - vecka 13
Välj mellan följande tider.
tis – tors 10.00- 14.00
tors 17.00-20.00
sön 15.00-19.00

Vårt Team

HEAD CLUB PROFESSIONAL

David Green

Club Professional

Robert Orelind

Club Professional

Sara Jelander