PT Golf

Vi hjälper dig att utveckla ditt golfspel och nå dina mål.

Sigill

Att träna i grupp ger många mervärden, förutom golfutvecklingen får du möjlighet lära känna nya golfvänner. Vi hjälper dig att utveckla ditt golfspel och nå dina mål. Vi utgår alltid från var du befinner dig just nu. Vi erbjuder därför er medlemmar PT Golf (Personlig träning och golf). Detta skulle kanske kunna liknas vid vanliga lektioner tänker ni, men det är ett koncept som innehåller en noggrann utvecklingsplan för just dig där du sätter målen och vi hjälper dig på vägen att nå dem.

Hur funkar PT Golf

PT Golf-konceptet där vi tränare för en noggrann utvecklingsplan för just dig, där du sätter målen och vi hjälper på vägen dit.

Vårt PT Paket gäller under februari-april där vi träffas vid 5 tillfällen med en timme/gång och igenom och tränar de olika momenten för att göra din utveckling så bra som möjligt. Vi använder oss av Trackman/Video och Sams Puttlab samt olika rörighetsövningar för att utveckla tekniken i de olika slagen.

Vi börjar dock med en analys av nuläget för att se var du befinner dig för att sedan göra en plan för att utveckla din golf.

OBS! Vi anpassar oss till rådande omständigheter genom att hålla avstånd till varandra, använder handsprit samt hålla utrustning och miljö ren och städad.

Pris & Anmälan

Du väljer om du vill göra detta privat eller tillsammans med en vän för att utvecklas och självklart väljer ni vilken tränare ni vill jobba med.

Pris:

  • En person 2595 SEK
  • Två personer 3295 SEK/par

 

Kursperiod:

  • Robban/Sara vecka 4 – vecka 13
  • David vecka 10 – vecka 17

 

Kontakta David 

Kontakta Sara 

Kontakta Robban