Info till Lodgegäster

Här hittar du allt du behöver veta som gäst hos oss.

Sigill

HÄR FÖLJER BLANDAD INFO SOM KAN VARA BRA ATT VETA UNDER DIN VISTELSE HOS OSS:

In- och utcheckning: Tillgång till rummet senast kl. 15.00 på incheckningsdagen. Utcheckning är kl. 11.00 på avresedagen.

NYCKLARNA LÄMNAS TILLBAKA I RECEPTIONEN VID UTCHECKNING!

Restaurangens serveringstider kan variera beroende på säsong:

  • Frukosten som ingår i paketen serveras från 7.00-09.30 (1 maj– 31 okt). 1 – 30 April 07.30-09.30. Helgstängt på vintern.
  • Lunch serverat mellan 11.30-14.00 vardagar och 11.30-15.00 på helger (helgöppet 1 april – 31 okt)
  • Middagstid bokas vid incheckning

Se öppettider för restaurangen

BAGFÖRVARING

Golfbagar förvaras i bagförrådet som ligger i den högra delen av huset på kortsidan av vår Padel Court.

Rumsnyckeln passar även till den dörren.

OBS! Det är inte tillåtet att ha golfbagarna inne i lodgerna.

BOMMEN vid infarten är öppen kl. 05.30-00.00 alla dagar. Skulle bommen vara stängd öppnas den med rumsnyckeln.

BRANDLARM – Utrymningsplan finns i varje lodge.

BRANTA TRAPPOR – Trapporna i våra små lodger är branta, så var extra försiktiga när ni går upp och ner och var rädd om huvudet när du går upp och ner.

BÄDDSOFFAN “lyfter” man upp med en ögla som finns i mitten av soffans ryggstöd. Extra sängkläder finns i garderoben/skåpet eller i armstödet på bäddsoffan.

CYKELUTHYRNING

Kontakta ”Jockes Cykel”, tel. 044-24 34 54 för mer info.

ELBIL – Laddstationerna finns på gaveln till vår Padel Court. Ladda ner appen Virta för att starta din laddning.

FRUKOST – serveras på golfkrogen april-oktober mellan 07.00-09.30.

Under vintern levereras frukostpåse från lokala Klosterbageriet

Se öppettider för restaurangen

GRILLNING och eldning förbjudet på hela lodgeområdet

HUSDJUR Det är inte tillåtet att ha husdjur i lodgerna, med undantag för 2 av våra små lodger (8a + 8b).

KUDDAR OCH TÄCKEN – Vi använder oss av SleepAngels kuddar och täcken. Dessa är allergi- och kvalsterfria. Resekudde finns att köpa i shopen. På sommaren använder vi även ett tunnare duntäcke.

INVENTARIER I LODGERNA – Det finns en inventarielista till varje lodge som checkas av innan varje ny gäst. Gästen ansvarar för att alla inventarier (möbler, kuddar, filtar, glas, bestick mm) stannar kvar i lodgen. Saknas något vid utcheckning blir gästen ersättningsskyldig.

LUFTKONDITIONERING Det finns en fjärrkontroll till luftkonditioneringen. OBS! Rikta den mot fläkten för att ändra temperatur. Tänk på att den fungerar effektivast om fönster och dörrar är stängda.

LÄKARHJÄLP och APOTEK

Vid akuta sjukdomsfall, ring SOS direkt på telefonnummer 112. Defibrillator finns på utsidan av entrén till vår Padel Court.

Det finns 2 apotek i Åhus. Apoteksgruppen som finns på Köpmannagatan och Apotek Hjärtat på Ica Kvantum.

NESPRESSO – Det finns en kaffepod/person i lodgen vid incheckning. Önskas fler, finns det att köpa i restaurangen.

OMKLÄDNINGSRUM Under byggnationstiden av vårt nya klubbhus har vi en tillfällig lösning på omklädningsrum/dusch. Det finns en barack på gaveln av Padelcourten. Där finns 3 rymliga duschar med ombytesmöjligheter. Handdukar finns i boden och saknas det kontaktar du receptionen.

PADELCOURT Vi har 3 inomhusbanor. Bokas genom appen Playtomic där du får kod till dörren. Som gäst kan du även  boka genom receptionen. Rack finns att hyra i varumaskinen. Vi har även en ”padel-hörna” i shopen med padelkläder, rack, bollar och tillbehör.

PARKERING  Det finns EN parkeringsplats per lodge. Övriga bilar hänvisar vi till golfklubbens parkering. Om ni ska spela golf på utcheckningsdagen ber vi er flytta bilen till golfklubbens parkering, så nästa gäst kan få tillgång till parkeringen.

RÖKNING ej tillåten i lodgerna!

TAXI – Vi rekommenderar Taxi 01 når du på 044-24 00 01 eller taxi01.se

TV – I varje lodge finns en TV med inbyggd Cromecast så man kan streama via sin mobil/platta/dator. Baskanalerna SVT 1, SVT 2, SVT24, TV4 finns.

Wi-Fi – Vi har 2 gäst Wi-Fi på anläggningen

”KGK-Lodge”                       PW: welcome2020

”KGK-Guest”                       PW: backspin

ÖVNINGSOMRÅDEN – vi har ett antal övningsområden på golfklubben som du är välkommen att använda. Våra pro’s har dock företräde för lektioner och gruppträningar. Driving Rangen är öppen alla dagar/kvällar med undantag för en kväll i veckan då vi stänger kl. 19 pga klippning av rangen. Se info på bollmaskinen. Bollmaskinen tar kreditkort och en liten hink kostar 25 kr. Det går även att ladda ner appen GolfMore för att köpa bollar. Som lodgegäst ingår 1 liten hink bollar innan du ska spela.

Är olyckan framme och något går sönder som t.ex glas? Sopskyffel och borste + soppåsar finns under vasken i respektive lodge. Finns det behov för större borste finns det i bagförrådet som du har tillgång till med din lodge-nyckel. Anmäl till receptionen om något gått sönder.