Sigill

Kristianstads Golfklubb & Destination vinner Wolrd Golf Awards pris ”Sveriges bästa golfbana 2023”

Kristianstads Golfklubb & Destination nominerade till Sveriges bästa golfbana 2024. Det skulle betyda världen för oss om ni ville stödja oss genom att rösta. Tack för ert fortsatta stöd och vi ser fram emot att välkomna er till vår vackra bana! Rösta här

 

Vi på Kristianstads Golfklubb & Destination är fantastiskt glada och djupt tacksamma över att ha blivit utsedda till Sveriges bästa golfbana vid de prestigefyllda World Golf Awards 2023. Denna anmärkningsvärda bedrift är ett bevis på hängivenheten, det hårda arbetet och den exceptionella kvaliteten hos hela vårt team.
Vi tar emot utmärkelsen från både branschexperter och golfcommunityn med ödmjukhet och tacksamhet. Resan att skapa en enastående golfupplevelse har varit ett samarbete som drivs av vår personals outtröttliga engagemang, stödet från våra medlemmar och lojaliteten från besökande golfentusiaster. Denna utmärkelse befäster vår övertygelse om att skapa en golfdestination kräver strävan efter att bli bättre, en äkta passion för sporten och ett åtagande för enastående service.

Sedan starten har Kristianstads Golfklubb & Destination strävat efter att erbjuda en högkvalitativ upplevelse för golfare på alla nivåer, med den hisnande skönheten av den svenska landsbygden som bakgrund. Vår noggrant utformade bana utmanar spelare samtidigt som de upplever harmonin med naturen. Från utmärkt skötta fairways till noggrant underhållna greener har varje detalj noggrant anpassats för att möta en hög standard.
Utöver själva banan sträcker sig vårt åtagande att erbjuda en minnesvärd upplevelse i allt från våra förstklassiga faciliteter, en pro shop tillsammans med ”training och fitting studios” som erbjuder ett urval av premiumutrustning och ett team av erfarna instruktörer som hjälper golfare att förbättra sin spelförmåga. Vi är även mitt uppe i bygget av ett nytt klubbhus och restaurang. Vår ambition är att det ska bli en plats som utstrålar värme och gästfrihet, samt att det ska leverera högsta kvalitet.
Att bli krönt som Sveriges bästa golfbana är en stolt stund för Kristianstads Golfklubb & Destination, men vår resa slutar inte här. Vi betraktar denna utmärkelse som en inspiration att fortsätta utmana gränserna, förbättra vårt erbjudande och höja golfupplevelsen till nya höjder. Inte minst med vårt nya klubbhus och restaurang.
Vi mottar ödmjukt utmärkelsen från World Golf Awards och är tacksamma för erkännandet av våra ansträngningar. Vi vill också uttrycka vår innerliga tacksamhet till våra medlemmar och besökare, som oavbrutet visat stöd under åren.

Medan vi njuter av denna stund åtar sig Kristianstads Golfklubb & Destination att vårda vår position som Sveriges ledande golfdestination och omfamna den med integritet, inklusivitet och ambition som har tagit oss dit vi är idag.

Tillbaka till nyheter