Sigill

1 maj, 2024

Sommar- och spelgolfskola 2024

Sommargolfskolan erbjuder juniorer mellan 8-15 år att vara med i veckoträning med möjlighet att ”levla” sig ner till ”Grönt kort” eller lägre handicap. På sommargolfskolan tränar man teknik på förmiddagen och efter lunch levlar man genom att spela på banan på olika nivåer. Vi kommer i första hand se till att så många som möjligt får vara med under en vecka. Vid mån av fler platser så kan det finnas möjlighet att vara med ytterligare veckor.
Max 25 personer/vecka förutom vecka 27 då vi har 40 platser.

Spelgolfskolan är för dig som är 11 år eller äldre (född -13 eller tidigare) och har hcp 30 eller lägre. Spelgolfskolan innehåller spel på banan på förmiddagarna tillsammans med en av våra duktiga ledare. Efter lunch tränar man teknik med våra PGA tränare. På spelgolfskolan ska man kunna klara sig själv ute på banan dvs ha koll på regler, speltempo mm. Vi kommer i första hand se till att så många som möjligt får vara med under en vecka.
Vid mån av fler platser så kan det finnas möjlighet att vara med ytterligare veckor.
Max 9 personer/vecka.

Träningen fungerar enligt följande:
Sommargolfskolan:
Träning sker 09:30-15:00 Lunch 11:30-12:30.
Under veckorna 26, 27 och 30 tränar vi måndag – torsdag.

Innan lunch 09:30-11:30 teknikträning på golfens alla slag.
Efter lunch 12:30-14:30 ”levlar” vi så att ni når en ny nivå.
Läs mer om vårt levelingsystem här: Levels »

Pris/vecka 1.600 SEK utan lunch och 1.970 SEK med lunch
(20:- tillkommer för varje levelbricka)

Spelgolfskolan:
Spel och träning sker 09:00-14:30 Lunch 11:30-12:30.
Under veckorna 26, 27 och 30 tränar vi måndag – torsdag.

Innan spelet börjar på banan startar man med uppvärmning tillsammans med en av våra ledare som sen är med ute på banan under förmiddagens 9 hål.
Efter lunch tränar man teknik i de olika delarna med våra PGA tränare.
Sista dagen avslutar vi med att spela 18 hål.

Pris/vecka 1.600 SEK utan lunch och 1.970 SEK med lunch.

Anmälan till de båda golfskolorna öppnar 1/5 kl 10.00 och det går bara att anmäla sig via vårt formulär som ligger under Nyheter ”Sommargolfskola/Spelgolfskola 2024” på hemsidan. Det finns 25 platser/vecka i vår vanliga Sommargolfskola förutom vecka 27 då vi har 40 platser samt 9 platser/vecka för Spelgolfskolan och det är först till kvarn som gäller. Vi försöker i första hand se till att alla får vara med en vecka. Vid överanmälning inträder reservlista från vilken deltagare plockas vid ev. avhopp.

Välkommen med din anmälan!

Anmäl dig här till sommargolfskolan

Anmäl dig här till spelgolfskolan

Tillbaka till nyheter