KGK KGK-info v18
Medlemsinformation från KGK

 

Vi söker funktionärer till sommarens Swedish Golf Tour-tävlingar 


Damtävling 19-20 juni
Den 19-20 juni har vi förmånen att stå som arrangör av en tävling på Swedish Golf Tour för damer. Det är en 2-dagarstävling som spelas 36 hål på onsdagen och 18 hål på torsdagen. För att kunna genomföra ett bra arrangemang är vi i behov av funktionärer till bl.a resultatrapportering.

Vill du vara med under tävlingsdagarna skickar du ett mail till roffe.json@icloud.com . Skriv om du kan vara med på onsdagen eller torsdagen eller båda dagarna.
Uppge NAMN, vilka DAGAR du kan hjälpa till samt STORLEK i piké och vindjacka

Private Housing
Kan Du tänka Dig att ha någon/några av spelarna inneboende så vet vi sedan tidigare att detta är mycket uppskattat både av spelare och medlemmar. Det handlar om 2 el 3 nätter. Skicka i så fall ett mail till roffe.json@icloud.com .


Herrtävling 15-17 augusti
Vi kommer även att arrangera en Swedish Golf Tour tävling för herrar i augusti och där finns också behov för funktionärer. Det går bra att redan nu anmäla sitt intresse för denna tävling som går den 15-17 augusti. Här är det alltså 3 dagar, nämligen torsdag, fredag & lördag som gäller. Samma sak här, skriv vilken/vilka dagar du har möjlighet att hjälpa till. Även här skickar du ett mail till roffe.json@icloud.com.
Uppge NAMN, vilka DAGAR du kan hjälpa till samt STORLEK i piké och vindjacka

 Kristianstads Golfklubb