KGK KGK-info v11
Medlemsinformation från KGK

 

Innehåller info om:

  • Utskick från shop/reception
  • KGK golfvärd 2019
  • Påminnelse: Städdag 24 mars


Utskick från shop/reception

Våra öppettider och telefontider
Fr.o.m den 23 mars börjar vi med helgöppet kl. 9-14.
För att kunna ta hand om våra medlemmar och gäster som besöker oss, kommer våra telefontider under säsongen att vara 9-14 alla dagar. Vill man komma i kontakt med oss övriga tider går det bra att maila på receptionen@kristianstadsgk.com

Uthyrning av golfbilar 2019
Vi kommer på sikt att byta ut hela vår bilpark till nya moderna golfbilar med bl.a gps-system som visar avstånd till green, hastighetsbegränsning i klubbhusområde mm. I år börjar vi med 10 nya bilar som kommer att stå parkerade på laddningsplatserna framför shopen. Nya golfbilar innebär en stor kostnad och det innebär i sin tur att priserna för uthyrning kommer att justeras. Se uppdaterade priser här: Gäst - Greenfee

Bokningsregler
Medlemmar har möjlighet att ha 5 samtidiga bokningar per bana, varav max 2 helgtider per bana. Vid bokning ska alla golf-id i bollen uppges. Fullständiga bokningsregler, inkl. regler för gruppbokningar, hittar du på vår hemsida.
Använd Min Golf Bokning App (för mobil el. platta) eller Min Golf (på dator) för att på ett enkelt sätt boka starttider.Glömt lösenord till Min Golf?
För att kunna logga in på Min Golf eller i Min Golfbokning App behöver du ha en registrerad e-postadress. Har du inte det kontaktar du receptionen så hjälper vi dig. Har du glömt ditt lösenord, så fyller du i ditt golf-id och klickar på ”Glömt lösenord” så kommer det ett nytt på din registrerade mailadress. 
 
Årsmärke
Årsmärke på medlemsbrickan finns nu att hämta i receptionen


KGK golfvärd 2019

Även i år kommer vi att ha golfvärdar på Åhus Östra, fredagar till söndagar.

Vi börjar i mitten av maj och håller på till i slutet av augusti.

Många medlemmar har tidigare år tyckt det var trevligt att åta sig uppgiften och vi hoppas på minst samma uppslutning i år.

Du har ett tretimmarspass, där Du står vid första tee och välkomnar greenfeegäster och medlemmar. Under passet bjuds Du på lunch. Om du åtar dig tre golfvärdstillfällen får Du dessutom en greenfeecheck. Nu har vi också ett ”golfvärdsrum” i den nya studion.

Passa på att träffa många trevliga golfare! Anmäl ditt intresse redan nu till wiede@live.se så får Du ett schema på tider där Du kan välja det som passar Dig.

//Styrelsen i Kristianstads GK / Annelie Wiedeheim


Påminnelse: Städdag 24 mars

Städdag 24 mars kl 09:00 till 12:00 med fokus på Åhus Östra.

Vi bjuder på korv och fika.
Samling innergården.
Medtag gärna räfsa.

 Kristianstads Golfklubb