KGK KGK-info nr 1 v43
Medlemsinformation från KGK

 

 

Information årsavgifter 2019

Fakturering av årsavgifter 2019
Snart är golfåret 2018 till ända och vilken fantastisk säsong vi haft. Många vill spela på vår anläggning och vi har nu endast ett fåtal platser kvar innan vi når vårt medlemstak för seniorer. Vi har inget medlemstak för juniorer (upp till 21 år).

Ändringar inför 2019
Ni som vill ändra medlemskapstyp eller begära utträde, skall meddela detta till receptionen senast den 5 december. Alla medlemstyper är löpande vilket innebär att även juniorer som inte avser spela 2019 måste säga upp sitt medlemskap.

Ändringar efter 5/12 medför en administrativ avgift baserat på medlemskategori, dock max 500 kr .

Med åren har antalet medlemmar som inkommer med sena ändringar ökat vilket medför stort merarbete för både Klubb & Bolag. Detta är bakgrunden till vårt behov av att införa denna avgift. Dock gäller fria ändringar fram till 5/12.

Rätt uppgifter i Min Golf
Det är viktigt att det finns rätt uppgifter upplagda i Min Golf. Har ni kanske bytt adress eller mail så ber vi er att gå in och ändra era uppgifter. Detta är vårt enda sätt att kontakta er på. Du hittar inloggning till Min Golf här.

Friskvård
För er som vill utnyttja ert friskvårdsbidrag så är det spelavgiften man har rätt att söka för. Se under respektive betalningssätt hur man gör med sitt kvitto.

Webbetalning via Min Golf
Det kommer även i år att vara möjligt att betala årsavgiften via ”MinGolf” då det fungerat väldigt bra. Detta är alternativ för alla som vill betala sin avgift med valfritt kreditkort för att erhålla eventuella poäng, exempelvis MoreGolf el. liknande kort med bonusprogram. Möjligheten att betala via Min Golf kommer att vara öppen mellan den 14/12 fram till den 27/1, därefter ”försvinner” det alternativet och en pappersfaktura skapas istället.

För dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag är detta ett bra alternativ, då du får ett kvitto som innehåller all information Skatteverket efterfrågar.

För att betala avgiften via Min Golf följ stegen nedan :

  • Logga in på Min Golf genom att klicka här. OBS! Uppdaterad e-postadress i GIT krävs (gäller även junior).
  • Välj ”Mina Sidor” och klicka därefter på ”Mina betalningar”.
  • Välj avgifterna ”spelrättsavgift” och ”medlemskap” och klicka på ”Betala med kort”.

Är ni flera i familjen och har haft familjefaktura behöver ni göra en betalning per golf-id för samtliga i familjen!

Pappersfaktura
Vill man få en traditionell faktura och betala via bankgiro går det givetvis också bra. Den skapas efter den 27/1 till alla som inte betalt via Min Golf och kommer per post med sista betalningsdatum den 28/2-2019.

Var uppmärksam på att de som ej betalt senast den 28/2 kommer att bli borttagna som medlemmar i GIT . Vill ni gå in som medlemmar senare under året får ni ansöka om nytt medlemskap och är taket nått för antal medlemmar så ställs ni i kö.

Autogiro
Ni som haft autogiro 2018 behöver endast meddela om ni vill ändra betalsätt . Autogirot löper annars automatiskt vidare och ni kan bortse från info gällande webbetalning och pappersfaktura.
Autogirokunder som vill ha kvitto för friskvårdsbidrag kan kontakta receptionen.
Nya autogirokunder skall anmäla detta senast 5 december.

För dig som vill delbetala din medlemsavgift via MoreGolf-kortet finns information här:
https://golf.se/moregolf/

Har ni frågor gällande medlemskap eller avgifter 2019 hör gärna av till receptionen@kristianstadsgk.com

Vi ser fram emot en ny säsong 2019!

Åhus 2018-10-24
AB Kristianstads Golfbana

 Kristianstads Golfklubb