KGK KGK-info v2
Medlemsinformation från KGK

Innehåller info om:

  • Bokningsregler 2018
  • Påminnelse: Fakturering av årsavgifter 2018
  • Information om Årlig (enskild) Handicaprevision


Bokningsregler 2018

Vi kommer i år att ha helt nya bokningsregler.
Läs igenom reglerna och var uppmärksam på förändringarna.
OBS! Den 24 januari släpper vi tiderna för hela året


Tidbokning för 2018 släpps kl 09.00 onsdagen den 24 januari.

ÖSTRA BANAN
Tidbokning gäller alla dagar mellan 06.00-19.50. INGEN BOLLRÄNNA

VÄSTRA BANAN
Tidbokning gäller alla dagar mellan 08.05-16.05 övriga tider bollränna.

Medlemmar har möjlighet att ha 5 samtidiga bokningar/bana, varav max 2 helgtider/bana. Vid bokning ska alla golf-id i bollen uppges, alternativt namn och hemmaklubb.
Bekräfta din starttid (i receptionen eller terminalen senast 10 minuter) innan start.
Missar du att bekräfta din starttid innan du går ut räknas detta som No Show. För avbokningspolicy, se till nedan.

Utöver bokningsbara tider finns även en ”På Plats-tid” varje timme (.50) som bokas på plats i receptionen. Endast nästkommande ledig ”På Plats-tid” får bokas. Gäller mellan kl. 08.00 – 16.00 alla dagar.

LÅGSÄSONG (5/11 – 26/3)
Bollränna på Åhus Västra. Åhus Östra stängd.

MELLANSÄSONG 27/3 - 21/6 SAMT 22/8 - 4/11
Samtliga tider är bokningsbara för både medlemmar och gäster.

HÖGSÄSONG 22/6 - 21/8
Samtliga tider är bokningsbara från säsongsstart förutom 08.00-10.30 samt 13.00-14.30 som släpps 3 dagar i förväg för medlemmar och 2 dagar i förväg för gäster. Alla tider i detta intervall släpps kl. 08.00 på Internet.

Med reservation för tävlingar, företagsgolf och större bokningar.
Kansliet förbehåller sig rätten att ta större bokningar utanför gällande regelverk.

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast 2 timmar innan start. Om så inte sker kommer den som bokar starttiden vid första tillfället få en varning. Vid upprepade tillfällen kommer den som bokat att debiteras, för medlemmar 200 kr och för gäster full gällande greenfee.

Avbokning av starttider sker på www.svenskgolf.se, alternativt genom att skicka ett mail angående avbokningen/förändringen till receptionen@kristianstadsgk.com eller genom att ringa till receptionen på 044-24 76 56.
Vid starttid tidigt på morgonen eller sent på eftermiddagen är det bäst att själv gå in på www.svenskgolf.se och avboka sin starttid eftersom receptionen då kan vara stängd.


Påminnelse:

Fakturering av årsavgifter 2018

 

Fakturering av 2018 års medlemsavgifter kommer att ske i början av januari och vi vill redan nu informera om de olika betalningsmöjligheterna vi erbjuder.

Nyheten från 2017, att betala in via ”MinGolf ”, fungerade väldigt bra och vi ser gärna att ni utnyttjar denna möjlighet även detta år. Detta alternativ är för alla som vill betala sin avgift med kreditkort för att erhålla eventuella poäng, exempelvis MoreGolf el. liknande kort med bonusprogram. Möjligheten att betala via Min Golf finns tillgänglig mellan den 2/1 fram till den 28/1, därefter ”försvinner” avgiften och en pappersfaktura skapas istället.

För att betala avgiften via Min Golf följ stegen nedan:

  • Logga in på Min Golf genom att klicka här.
    OBS, uppdaterad e-postadress i GIT krävs (gäller även junior).
  • Välj ”Mina Sidor” och klicka därefter på ”Mina betalningar ”.
  • Välj avgifterna och klicka på ”Betala med kort ”.

Vill man få en traditionell faktura och betala via bankgiro går det givetvis också bra. Den skapas efter den 28/1 till alla som inte betalt via Min Golf och kommer per post med sista betalningsdatum den 28/2-2018. Vi vill redan nu informera om att 2019 kommer det att tillkomma en administrativ avgift för pappersfaktura samt påminnelser.

Ni som haft autogiro 2017 behöver endast meddela om ni vill ändra betalningssätt. Autogirot löper annars automatiskt vidare och ni kan bortse från årsfakturan som kommer att finnas på Min Golf/pappersfaktura.

För dig som vill delbetala din medlemsavgift via MoreGolf kortet finns information här:
http://moregolf.golf.se/kortet/delbetalning

Har ni medlemsfrågor hör gärna av er till titti@kristianstadsgk.com
Gäller frågan faktura eller övrig ekonomi hör av er till pia.roth@kristianstadsgk.comInformation om Årlig (enskild) Handicaprevision


Den Årliga (enskilda) Handicaprevisionen (ÅHR) för golfåret 2017 påbörjades den 1:e januari 2018.

Revisionen är obligatorisk för alla spelare i handicapgrupp 1 – 5 som har registrerat minst 8 handicapronder de senaste 24 månaderna (varav minst 4 under 2017). Handicapgrupp 6 omfattas inte av revisionen.

Revisionen genomförs enligt EGA Handicapregler 2016 bilaga E se: http://www.golf.se/globalassets/regler-och-handicap/ega-handicapregler-2016.pdf

Mer information om den Årliga Handicaprevisionen hittar du här:
http://www.golf.se/regler-och-handicap/handicap/arlig-handicaprevision/
Den som har fått sin handicap ändrad med anledning av revisionen kommer att underrättas med e-post.Kristianstads Golfklubb