KGK KGK-info v15
Medlemsinformation från KGK

Innehåller info om:

  • Flaggan är i - Östra är öppen - 11/4 
  • KICK-OFF med bytarbord - 15/4
  • Vårscramble med middag och DJ Ebba - 28/4
  • KGK golfvärd 2018
  • KGKs Historia i ord och bild – efterlysning av material Flaggan är i - Östra är öppen - 11 april

 

Tidigt i morse, innan solen gick upp, var verksamheten i full gång för att färdigställa Åhus Östra så att öppning kunde ske. Kl 07:30 satt flaggan i på Östra hål 1.

Välkommen


KICK-OFF 15/4 med bytarbord!

 

Äntligen är våren här och det är dags att dra igång juniorträningen igen!
Den 15/4 mellan kl 13:00-15:00 är det Kick-Off inför juniorträningen!

Ta med dig familjen, mor- o farföräldrar eller en kompis och kom upp till golfklubben och testa på olika stationer, få information om träningsupplägget samt se träningsgrupperna och kanske byta utrustning.

Under hela dagen har vi 10 % rabatt på alla juniorartiklar i shopen så passa på att fynda bland årets nyheter!

I år har vi ett bytarbord igen! Där kan du byta/köpa begagnad utrustning. Vi kommer att ha bytarbordet inne på innergården i samband med grillningen och vill du byta/sälja något så ansvarar du själv för byte/försäljning samt att grejerna plockas bort när dagen är slut.

Vi bjuder på korv och dricka!

//Välkomna till en ny härlig säsong!
Sara, Robban & David


Missa inte årets första tävling

Vårscramble med middag och DJ Ebba - lördag 28 april

 

Vi startar tävlingssäsongen med en lättsam 4-manna Texas Scramble på Åhus Östra.
Anmälan på Min Golf sker lagvis eller individuellt. Anmäl Dig/Er här »
På kvällen efter tävlingen äter vi gott på golfkrogen och lyssnar på, eller varför inte dansar till, DJ Ebba.  Allt kostar 299 kr och betalas i shopen senast 26/4. 

För gäster gäller halv ord. Greenfee på 375 kr.  Vill ni bara vara med på middagen kostar det 249 kr och då anmäler ni det direkt till Golfkrogen. Första start är 8:40 och max antal deltagare 108 st. Tävlingsledare är Kerstin Ljungberg 0702-059 164 om ni har några frågor.

Välkomna!


KGK golfvärd 2018


Även i år kommer vi att ha golfvärdar på Åhus Östra, fredagar till söndagar.

Vi börjar i mitten av maj och håller på till i slutet av augusti.

Många medlemmar har tidigare år tyckt det var trevligt att åta sig uppgiften och vi hoppas på minst samma uppslutning i år.

Du har ett tretimmarspass, där Du står vid första tee och välkomnar greenfeegäster och medlemmar. Under passet bjuds Du på kaffe och lunch. Om du åtar dig tre golfvärdstillfällen får Du dessutom en greenfeecheck. Nu har vi också ett ”golfvärdsrum” i den nya studion.

Passa på att träffa många trevliga golfare! Anmäl ditt intresse redan nu till wiede@live.se så får Du ett schema på tider där Du kan välja det som passar Dig.

//Styrelsen i Kristianstads GK / Annelie Wiedeheim


KGKs Historia i ord och bild
– efterlysning av material


Klubbens historia är viktig och den vill vi samla/dokumentera och göra tillgänglig för vår och kommande generationer. Därför efterlyser vi gamla bilder/skrifter/annat material om KGK som finns bland medlemmarna från tiden fram till år 2000. Om du har material så ber vi dig lämna in det till receptionen med tydlig märkning om vem det tillhör. Du kommer att få tillbaka materialet när vi är färdiga med genomgången.
 
Om du har frågor kring initiativet så är du välkommen att kontakta Jan Krantz jan.k.krantz@telia.com eller Sussanne Friman sussanne_friman@hotmail.comKristianstads Golfklubb